Anglais Enjoy ; recipes for memorable gatherings (édition en anglais)

, (Photographie)

À propos

Throughout her long life of gathering friends and family together around the table, Perla Servan-Schreiber has perfected the art of joyful entertaining. Drawing from her Mediterranean roots, her adopted homes in Paris and Provence, and her travels in Asia, she shares more than ninety flexitarian recipes, including Smoky Eggplant Caviar, Soy-Sautéed Shiitakes, a traditional Vietamese Pho, Chestnut Velouté with Porcini, Monkfish Carina, Braised Chicken with Saffron and Fennel, her family's Shakshuka, Raspberry Clafoutis, and Chocolate Truffle Cake. Completed with her essential kitchen tips and extensive indexes including vegetarian options and gluten-free substitutions to accommodate up to twelve guests, Enjoy is your recipe for creating unforgettable memories.


Rayons : Vie pratique & Loisirs > Vie quotidienne & Bien-être > Bien-être > Développement personnel


  • Auteur(s)

    Perla Servan-Schreiber, Nathalie Carnet

  • Éditeur

    Flammarion

  • Distributeur

    Union Distribution

  • Date de parution

    28/10/2020

  • Collection

    Vie Pratique Flammarion

  • EAN

    9782081513402

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    224 Pages

  • Longueur

    26.2 cm

  • Largeur

    20.1 cm

  • Épaisseur

    2.6 cm

  • Poids

    1 064 g

  • Support principal

    Grand format

Infos supplémentaires : Relié  

Perla Servan-Schreiber

Perla Servan-Schreiber est née au Maroc. Au cours de ses cinquante années de presse à Paris, elle travaille dans la presse féminine (ELLE, Marie Claire) et rencontre son mari, Jean-Louis Servan-Schreiber. Ensemble, ils relancent et font le succès de Psychologies en 1998 puis lancent CLÉS en 2010. Elle est auteure de 7 essais et 9 livres de cuisine.

empty